Loma meni ja karu paluu arkeen on alkanut. Viikko sitten oltiin Porissa tokokokeessa, tuomisina AVOsta Pedon kanssa ykköstulos pistein 162,5  ja toinen sija. Suoritus kokonaisuudessaan:

Paikkamakuu 10

Seuraaminen 8 (aivasti alkumatkasta ja aanoin lisäkäskyn, muuten hyvä kontakti ja paikka)

Maahanmeno 10

Luoksetulo 7 (edelleen tulee liaan kovaa ja pysähdys venyy)

Seisominen 9

Nouto 10

Kaukot 9,5

Hyppy 0 (kun sieltä ei vaan  voi hypätä takaisin, prkele)

Kokonaisvaikutus 9

Oikein hyvä koe, hyvä fiilis jäi. Edes paahtava kuumuus ei verottanut innokkuutta. Kokeesta ajoin sitten suoraan Procanis hallille tekemään Hukan kanssa vähän agia, kontaktit oikein hyvät, samoin kepit. Siihen perään sitten kesän ensimmäiset vepe-treenit, Peto on niin kone! Vaikka oli vieras ranta ja uudet ihmiset, ja taukoa takana vuosi, ja aika kova aallokko, teki ihan just mitä pyydettiin. Aivan mainiota.

Muuten viikko meni uidessa ja tokoillessa, perjantai oli Hukan agitreenit, vauhtia löytyi taas vähän liikaakin =). Täytyy vaan saada se pysymään käsissä, kun vaan tietäis miten. Se on muutenkin ruvennut äijäilemään, tyttökoirulit on tosi jees ja uroksille voi vaikka nostella villoja. Ja lenkillä käydessä on kyllä ihan pakko haistella kaikki pissat ja merkkailla kolmen metrin välein. Blaah. Sunnuntain kelpie-lenkillä pidin sen remmissä koko matkan, kun päätti rähjätä muille. Ihan hienosti käveli sitten hihnassa, harmitti varmaan kun ei päässyt juoksemaan muiden kanssa.