...ja ihan kokonaan unohtuu tänne kirjoittelu. Tosin on ollut aika lailla työkiireitä, ja nyt vielä kunnon flunssa päällee, mutta siis:

Toko SM tuli ja meni. Harmittaahan se tietysti tehdä luokattoman huono suoritus, olipa koe sitten mikä hyvänsä. Jonnin verran oli ukkosta ilmassa, ja Peto ottaa aika kovasti siitä painetta. Niinpä liikkeet oli ilottomia, ja Peto kovin paineistunut. Paikkamakuu ja hyppy oli hyviä (tyytyväinen olen että se hyppy onnistui), muuten kaikki liikkeet oli ihan kamalia. Mutta kisoja tulee ja menee, ja se siitä sitten.

 

Muuten ollaan pidetty lomantapaista, yksittäisiä liikkeitä trrenaillen. Pedon kanssa lähinnä ruutua ja hyppynoutoa, sekä EVLn ohjattua noutoa. Tunnaria on myös yritetty saada eteenpäin, hitaasti mutta varmasti. Lähinnä on tehty vain Pedon mielestä hauskoja liikkeitä, sekä vepeilty. Kesän ensimmäinen hukkuvan pelastus meni todella odotettua paremmin, kai sen voisi soveen ilmoittaa jos vaan tilaa jossain olisi.

Hukka on treenaillu lähinnä ALOn ja AVOn liikkeitä, lyhyitä treenikertoja ja paljon leikkiä. Tuntuu että sen itseluottamus on jotenkuten ihan nollissa, ja se on todella epävarma monissa liikkeissä. On siis tehty helppoja harjoituksia, ja isolla palkalla, eikä montaa toistoa. Nyt flunssan kourissa kun olen ollut lähinnä sisällä, opetin Hukalle ajankuluksi muutamia temppuja, perinteisiä tassun antoa yms. Mukavasti se asioita oivaltaa, ja tarjoaa nyt jo itse helpommin asioita. Agilityn puolella on ollut myös taukoa, ensi viikolla sitten jatketaan sitä.

 

Siinäpä ehkä ihmeemmän, niin no joo, Hukka sai myös elämänsä ensimmäiset tikit rymisteltyään naama edellä kivikkoon. Ylähuuleen tuli aikamoinen ruhje, mihin sai kolme tikkiä ja kahden viikon antibiootit. Että sellaista myös. Hienosti on parantunut, eikä juuri arpeakaan enään näy.